Bel een ervaren letselschade specialist in uw regio

phone0800 4445005 (gratis)

Medische misser, operatiefout of onjuiste medicatie

Als slachtoffer van een medische misser heeft u recht op een aantal zaken. U bent benadeeld en de problemen die dat met zich meebrengt mag u verhalen in de vorm van een schadevergoeding.

Wat onze letselschade specialisten voor u doen

Uiteraard heeft u recht op een geldelijke vergoeding na een medische misser. De aard en ernst van uw letsel bepalen de hoogte van de claim. Zeer specifieke kennis is nodig omdat geen enkele zaak, ook niet die van u, hetzelfde is. Daarnaast bepalen we uw verlies van verdienvermogen en berekenen uw pensioen –  en belastingschade. Dit zijn ingewikkelde berekeningen die samen met onze specialisten worden gemaakt.

Ook is het belangrijk dat ons netwerk van letselschade experts korte lijnen heeft met revalidatiecentra en psychotherapeuten waar u snel terecht kunt. Zij kunnen u helpen om uw conditie vlot weer op peil te krijgen en het trauma te verwerken. Zo maakt u de kans groter dat u uw werk of onderneming kunt behouden.

Raadpleeg daarom één van onze letselschade experts die kosteloos een eerste gesprek met u heeft. Een specialist kan u ook meteen telefonisch informeren of hetgeen u aangeboden heeft gekregen van de verzekeraar wel klopt met wat gebruikelijk is.

Second opinion van onze letselschade specialisten

Ook voor een second opinion kunt bij de letselschade specialisten van ons netwerk terecht. Als u twijfelt of het standpunt van uw rechtsbijstandverzekeraar of de geboden vergoeding wel juist is, kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor een kosteloos gesprek. U kunt uiteraard ook per e-mail, via het contactformulier, kosteloos advies aanvragen.

Bel gratis:

Waarom kiest u voor ons?

  • Gegarandeerde kwaliteit en persoonlijk contact.
  • Altijd een betrouwbare advocaat in uw regio.
  • Kosteloze rechtshulp bij letselschade.
  • Professionele steun bij ongevallen en misdrijven.

Specialisten in uw regio

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg