Bel een ervaren letselschade specialist in uw regio

phone0800 4445005 (gratis)

Verkeerde diagnose

Heeft u als patiënt een verkeerde diagnose in het ziekenhuis of van uw arts gekregen? En heeft u hier letsel aan overgehouden? Dan geldt dit als een medische fout. Wij helpen u om hiervoor een schadevergoeding te eisen.

Een gevolg van een verkeerde diagnose kan zijn dat u te laat de juiste medicatie of ingreep heeft gekregen. Door een verkeerde diagnose kan (blijvend) letsel ontstaan. U heeft in dat geval vaak recht op een schadevergoeding.

Als patiënt is het moeilijk om een medische fout te bewijzen. Wij zorgen ervoor dat een letselschade advocaat u juridisch bijstaat. Wij werken alleen met specialisten die veel ervaring hebben op dit gebied.

Slachtoffers van een verkeerde diagnose

Een verkeerde diagnose kan erg ingrijpend voor patiënten zijn. Niet alleen fysiek en financieel. Vaak voelen patiënten zich niet begrepen. Dat is voor veel ook mensen emotioneel ingrijpend.

Uw symptomen worden bijvoorbeeld niet erkend of verkeerd opgevat. Wij willen u graag helpen om een schadevergoeding te eisen voor een verkeerde of te late diagnose. Wij hebben letselschade specialisten in ons netwerk die u een second opinion kunnen geven. Bovendien hebben onze experts goede contacten met therapeuten en revalidatiecentra.

Een eerlijk tarief

Bent u slachtoffer geworden van een medische fout? En wilt u zich laten bijstaan door een ervaren letselschade advocaat? Onze specialisten hanteren een eerlijk tarief en staan graag voor u klaar. Het eerste gesprek is altijd kosteloos.

Bel vandaag nog om een afspraak te maken of vul ons contactformulier in. Wij helpen u in heel Nederland.

Bel gratis:

Waarom kiest u voor ons?

  • Gegarandeerde kwaliteit en persoonlijk contact.
  • Altijd een betrouwbare advocaat in uw regio.
  • Kosteloze rechtshulp bij letselschade.
  • Professionele steun bij ongevallen en misdrijven.

Specialisten in uw regio

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg