Bel een ervaren letselschade specialist in uw regio

phone0800 4445005 (gratis)

Netwerk van letselschade specialisten en medisch advocaten

Ons netwerk van medische advocaten en specialisten kan u helpen met de grote problemen die ontstaan na een operatiefout. Wij voorzien u met Operatiefouten.nl van relevante informatie en willen ervoor zorgen dat u via ons landelijke netwerk gemakkelijk een medisch advocaat bij u in de buurt kunt vinden.

Samenwerking garandeert de beste zorg

Operatiefouten.nl is een initiatief van 0800 Ongeval, een landelijk netwerk van letselschade advocaten en specialisten. Alle hierbij aangesloten advocatenkantoren en letselschadespecialisten voldoen aan de hoogst mogelijke normeringen. Dit garandeert u als patiënt de best mogelijke en objectieve hulp bij het ingaan van een juridisch traject. Bovendien geldt dit ook voor nazorg en kunnen wij vanzelfsprekend vrijblijvend doorverwijzen naar andere specialisten met wie wij samenwerken.

Voor meer informatie over aangesloten kantoren, keurmerken waaraan deze kantoren voldoen, samenwerkingsverbanden met letselschade specialisten en diverse belangenorganisaties kijkt u op de overkoepelende site van 0800 Ongeval.

Direct contact met een medisch advocaat voor meer informatie of voor hulp bij (problemen na) een operatiefout? Neem contact met ons op via 0800-4445005 of stuur uw vraag via het contactformulier.

Maak kennis met medisch advocaat en initiatiefnemer Rob Vermeeren

initiatiefnemer operatiefouten.nlMijn naam is Rob Vermeeren. Al 15 jaar ben ik werkzaam als gespecialiseerd letselschade advocaat. Mogelijk kent u mij van het televisieprogramma Missers van de AVRO waar ik als letselschade advocaat juridisch advies geef over vastgelopen medische foutzaken. Vanwege de toenemende beunhazerij en oplichtingspraktijken in de branche, heb ik samen met meer dan 125 collega’s met vergelijkbare ervaring en het Keurmerk Letselschade, het netwerk van Operatiefouten.nl in het leven geroepen. Zo is het voor u als slachtoffer of doorverwijzer eenvoudiger om met ons in contact te komen. Leest u goed hetgeen we te bieden hebben. U zult zien dat u nergens beter af bent.

Met vriendelijke groet,
Mr. Rob Vermeeren, lid 0800 Ongeval, WLS, ASP, LSA, en WAA

Bel gratis:

Waarom kiest u voor ons?

  • Gegarandeerde kwaliteit en persoonlijk contact.
  • Altijd een betrouwbare advocaat in uw regio.
  • Kosteloze rechtshulp bij letselschade.
  • Professionele steun bij ongevallen en misdrijven.

Specialisten in uw regio

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg